mandag den 17. september 2012

Efterskole

Her er som lovet et indlæg om efterskolen. Det er dejligt at gå på efterskole! Der er søde mennesker omkring dig hele tiden, og du er stortset aldrig alene. Jeg går på en musikefterskole, så lige meget hvor du går kan du høre musik. Om det så er et band der spiller, om det bare er nogen der hører musik.
Tit er der noget der hedder café-aften hvor vi optræder for resten af skolen, og en gang i mellem skal vi ud og spille nogen koncerter som f.eks. på onsdag hvor vi skal spille i Odense. Hvis du overvejer at tage på efterskole, så tag ud og besøg en efterskole på efterskolernes dag den 30. September, du vil sikkert ikke fortryde det! ♥

-De fleste af billederne har jeg desværre ikke selv taget, men er nogen der ligger på min efterskoles hjemmeside (musikefterskolen.dk).












6 kommentarer:

  1. Super fin blog. Følger dig nu, ville være fedt hvis du ville tage et kig..
    http://parlandosmillaogmaja.blogspot.dk/ :)

    Maja.

    SvarSlet
  2. Er også på efterskole. Sjovt at læse om en anden blogger som også er det :-)
    Kram Maja
    http://majapoulsen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  3. Det er nogle vildt fede billeder du har taget! :-)

    http://juliefisker.blogspot.dk

    SvarSlet
  4. EJ, efterskole er det bedste i verden! :)


    Håber du vil kigge forbi
    http://louise-myfashion.blogspot.dk/

    SvarSlet
  5. Hejsa!
    Jeg kan se at du har fulgt min gamle blog, rusamunde.blogspot.com, men den er gået i stykker, så jeg kan ikke blogge mere. Så det vil betyde virkelig meget for mig, hvis du ville følge min nye!
    peaceloveandrusamunde.blogspot.com
    jeg følger din! <3

    SvarSlet
  6. Årh, hvor ser det dejligt ud! Jeg går selv på efterskole, og elsker det virkelig! Din blog er virkelig fin, og tænkte lidt på om du har lyst til at følges? :)

    SvarSlet